GSF Vrasene
Netnieuws

NetNieuws

Eerste recreantentornooi GSF Vrasene


Op zondag 5/05/2024 organiseerde onze club voor de allereerste keer een recreantentornooi voor volwassenen. Met 11 eigen ploegjes en 78 deelnemers in totaal, blikken we terug op een geslaagd tornooi.

Jeugdtornooi GSF Vrasene


Op zondag 24/03/2024 vond ons eigen jeugdtornooi plaats. Er namen in totaal 40 ploegjes deel van 6 verschillende clubs. Van onze eigen club deden er maar liefst 13 ploegjes mee. 

Recreantentornooi De Klinge


Op zondag 10 maart vond het jaarlijkse recreantentornooi van GSF Omnisport De Klinge plaats. Dit jaar organiseerden zij naast de disciplines ‘dubbel heren’ en ‘dubbel gemengd’ voor de eerste keer ook ‘dubbel dames’. Onze club werd op dit tornooi vertegenwoordigd door 10 duo’s.
Recreantentornooi Sint-Gillis-Waas


Op zondag 28 januari vond het jaarlijks recreantentornooi in Sint-Gillis-Waas plaats. Onze club werd maar liefst vertegenwoordigd door 10 duo’s.


Jeugdtornooi Hamme

Op zondag 14 januari vond het jeugdtornooi van Hamme plaats. Elf duo’s van GSF Vrasene namen deel aan dit eerste tornooi van 2024. Zo was onze club vertegenwoordigd in maar liefst zes van de acht reeksen waaruit het tornooi bestond.


Trainersteam breidt uit 

Onze club groeit nog steeds ieder jaar en om er zeker van te zijn dat we in de toekomst nog steeds een bruisende sportclub kunnen blijven, hebben we besloten om enkele jeugdleden de kans de geven om zich te bewijzen als hulptrainer.


Tornooien 19/11/2023


Zondag 19 november was een drukke tornooidag voor onze club. We namen zowel deel aan het jeugdtornooi in Nieuwkerken als het tornooi in Destelbergen. Ontdek hier hoe onze leden het gedaan hebben.


Levensloop


Op zaterdag 21 en zondag 22 oktober vond de Levensloop in Beveren plaats. Voor de allereerste keer nam GSF Vrasene ook deel. We waren aanwezig met een tentje waar hotdogs en warme chocomelk verkocht werden. Daarnaast deden we mee met de 24u challenge. Benieuwd hoe wij dit hebben beleefd en hoeveel geld wij hebben ingezameld? 


Badmintoninitiatie voor volwassenen


Tijdens de eerste weken van dit badmintonseizoen, organiseerde onze club voor het eerst een badmintoninitiatie voor volwassenen. De lessenreeks bestond uit zes lessen waarbij we beginnende volwassenen de basistechnieken en -tactieken aanleerden.


Recreantentornooi Hamme

Op zondag 8/10/2023 vond in Hamme het jaarlijks recreantentornooi voor volwassenen plaats. Met een mooie opkomst van zeven duo’s zakte onze club af naar Sporthal Meulenbroek.