GSF Vrasene
Levensloop

Levensloop Beveren 2023


Op zaterdag 21 en zondag 22 oktober vond de Levensloop in Beveren plaats. Voor de allereerste keer nam GSF Vrasene ook deel. We waren aanwezig met een tentje waar hotdogs en warme chocomelk verkocht werden. Daarnaast deden we mee met de 24u challenge.

 

Ons Levensloop avontuur startte woensdag al. Op dit moment konden we onze tent gaan opstellen op het atletiekterrein van Beveren. Het was een race tegen de klok om de tent opgesteld te krijgen voor het begon te regenen. Gelukkig geraakten we net op tijd klaar! Ondertussen was het wel al donker geworden dus de gezellige inrichting van de tent gebeurde donderdag en vrijdag. Op vrijdagavond moest de tent helemaal klaar zijn voor gebruik want dan vond de veiligheidskeuring plaats.

 

Op zaterdag stonden Yenthl, Nick en Maarten als eerste paraat op het terrein om de laatste puntjes op de i te zetten. Ondertussen waren Jentel en Stijn training aan het geven. Van zodra de zaterdagtraining afgelopen was, zakten zij ook af naar de atletiekpiste. Vanaf 14u begon het volk langzaam toe te stromen en om 14u30 vond de kletsnatte openingsceremonie plaats. Gedurende heel de dag hebben we helaas veel regen gezien. Het was dan ook een grote uitdaging om onze tent droog te houden. Hoewel de regen bij momenten met bakken uit de lucht viel, hield dat ons niet tegen om vol goede moed aan de 24u challenge te beginnen.

 

De 24u challenge was het spannendste deel van de Levensloop. Het was de bedoeling om als team gedurende 24 uur non-stop te lopen of wandelen op het parcours. Met veel trots kunnen we zeggen dat wij een van de weinige teams waren die deze uitdaging tot een goed einde kon brengen! Dit was ons nooit gelukt zonder onze enthousiaste leden. Vooral de dappere lopers en wandelaars die de nachtelijke uurtjes en de hevige regenbuien trotseerden verdienen een dikke pluim!

 

Gelukkig voor iedereen stopte het rond 3u ’s nachts met regenen en werd zondag nog een mooie en zelfs zonnige dag. Na heel wat hotdogs en chocomelk verkocht te hebben en dankzij de gulle steun van enkele sympathisanten, haalden we het mooie bedrag van €713 binnen voor de Stichting Tegen Kanker. Net als alle jaren, bracht de levensloop weer een zeer mooi bedrag op dat volledig gebruikt zal worden voor de strijd tegen kanker.

 

Na het evenement waren we allemaal heel moe maar voldaan. Bedankt aan iedereen die mee kwam lopen of wandelen voor ons team en iedereen die ons een bezoekje bracht!