GSF Vrasene
Initiatie

Badmintoninitiatie voor volwassenen

Tijdens de eerste weken van dit badmintonseizoen, organiseerde onze club voor het eerst een badmintoninitiatie voor volwassenen. De lessenreeks bestond uit zes lessen waarbij we beginnende volwassenen de basistechnieken en -tactieken aanleerden.


In het begin van de lessenreeks leken de spelregels en de vele verschillende slagen soms nogal verwarrend voor sommige deelnemers. Iedereen leerde snel bij en kon tegen de laatste lessen uitpakken met een knappe smash.


“Bij het begin van de initiatielessen had ik het gevoel dat ik nog niet zoveel van badminton kende. Door de initiatielessen te volgen heb ik er een veiliger gevoel bij gekregen om er zeker met plezier mee aan de slag te gaan. Ik vond ze dus zeer leerrijk en heb er veel van geleerd. Bedankt aan de trainers die het beste van zichzelf gaven. Ik kom zeker terug 😊”

-Marte (deelneemster)-


Onder deskundige begeleiding van Maarten en Nick was deze initiatie een groot succes waar iedereen zich heel hard geamuseerd heeft en kennis maakte met onze fantastische sport!