GSF Vrasene
Recreantentornooi Sint-Gillis-Waas

Recreantentornooi Sint-Gillis-Waas

Op zondag 28 januari vond het jaarlijks recreantentornooi in Sint-Gillis-Waas plaats. Onze club werd maar liefst vertegenwoordigd door 10 duo’s. In de voormiddag namen zes ploegjes deel aan dubbel heren en dubbel dames. In reeks twee van dubbel dames namen Sarah en Audrey voor de allereerste keer deel aan een tornooi. Ze behaalden de vierde plaats.

In de spannende hoogste reeks van dubbel heren, gaven de broers Maarten en Nick het beste van zichzelf. Na veel spannende wedstrijden eindigden ze op de vierde plaats.
Ook in reeks twee van dubbel heren nam een ploegje van GSF Vrasene deel. Jentel en Jason behaalden hier de vijfde plek.

De gebroeders Thoen zakten ook af naar Sint-Gillis-Waas voor dit tornooi. Nicola en Tibault kwamen uit in reeks 3 en eindigden hier ook op de vijfde plek. Voor Nicola was dit zijn eerste tornooi bij de volwassenen.

Van reeks 4 onthouden we de felbevochten tweede plek voor Sander en Jelle. Ze wonnen evenveel sets als het winnende team uit Hamme maar scoorden net iets minder punten in totaal. Daarnaast speelden ook Sem en Lukas in deze reeks. Zij eindigden op een knappe derde plek.

In de namiddag gingen de wedstrijdjes ‘dubbel gemengd’ door. Hier werden we vertegenwoordigd door vier ploegjes. Voor Audrey en Nick was het een heel sportieve dag want zij namen zowel in de voor- als in de namiddag deel aan het tornooi.
Tamara en Davy speelden voor de eerste keer in reeks 1. Na veel spannende wedstrijdjes eindigden zij op de vijfde plaats in deze zware reeks.

Onze vierde debutant van de dag konden we in reeks 4 terugvinden. Voor Thomas was dit zijn langverwachte eerste recreantentornooi bij de volwassenen. Samen met Liselot werd hij vijfdes in een zeer spannende reeks.

De laatste twee ploegjes van onze club speelden in reeks 6. Audrey en Joris bleken een maatje te sterk voor de tegenstanders en veroverden de eerste plaats. In diezelfde reeks eindigden Yenthl en Nick ook op een podiumplaats. Zij werden knap derdes.

Na het tornooi vielen twee leden van ons nog extra in de prijzen. Zowel Sem als Nick wonnen de hoofdprijs bij de tombola en mochten een badmintonracket mee naar huis nemen. We kunnen terugkijken op een geslaagd tornooi waar iedereen zich heeft geamuseerd en spannende wedstrijdjes kon spelen. Proficiat aan iedereen die heeft deelgenomen! Graag bedanken we ook GSF Omnisport Sint-Gillis-Waas voor de fijne ontvangst en de goede organisatie.