GSF Vrasene
Jeugdtornooi Hamme

Jeugdtornooi Hamme

Op zondag 14 januari vond het jeugdtornooi van Hamme plaats. Elf duo’s van GSF Vrasene namen deel aan dit eerste tornooi van 2024. Zo was onze club vertegenwoordigd in maar liefst zes van de acht reeksen waaruit het tornooi bestond.In de hoogste reeks kunnen we al meteen de eerste van drie overwinningen voor Vrasene terugvinden. Jason en Sem behaalden de eerste plaats na een erg spannend tornooi. In het onderlinge duel met Lander en Maxim wonnen ze in 3 sets, wat net genoeg bleek voor de overwinning. Hierdoor volgden Lander en Maxim met slechts 1 set minder op plaats 2. Galena en Roan behaalden de vijfde plaats in deze reeks.


In reeks 2 vonden we twee teams van GSF Vrasene. Hannah en Nore behaalden de derde plaats, Chiara en Luna de vijfde.

Ook in reeks 3 was het spannend wie er zou winnen. Nina en Nanou verloren in het onderlinge duel met de uiteindelijke winnaars in drie sets, waardoor ze uiteindelijk strandden op een knappe tweede plaats met slechts één setje minder dan de winnaars.


Over reeks 4 kunnen we twee straffe prestaties onthouden. Ilyas en Beau zetten elke wedstrijd naar hun hand en wonnen hun reeks zonder ook maar één set te verliezen. Ook in deze reeks speelde Ali zijn allereerste tornooi sinds hij pas in september begon met badmintonnen, hij vormde een team met Andreii. Ze behaalden de vijfde plaats. Hiervan onthouden we hun eeuwige enthousiasme en optimisme tijdens het spelen.


In reeks 5 zien we Robbe en Ferre terug op een derde plaats. Ook zij speelden enkele heel spannende matchen voor hun eerste keer in deze reeks.


De laatste twee ploegjes van GSF Vrasene vinden we terug in reeks 7. Hierin bleken Artem en Remi te sterk voor iedereen en namen dus ook een beker mee naar huis. Fran en Nore toonden heel veel inzet en behaalden na een knappe prestatie de vierde plaats.


Proficiat aan iedereen van onze club die heeft deelgenomen aan dit tornooi! Iedereen mag terecht trots zijn op de prestaties die hij of zij heeft neergezet. Bedankt aan alle ouders om ook deze keer op fijne manier voor iedereen te komen supporteren, en ook BC Haminton 85 voor de organisatie van dit leuke tornooi. Wij kijken alvast enorm uit naar het volgende tornooi! 


Dikke dankjewel aan Chris Versonnen voor de prachtige foto's van het tornooi! Bekijk ze allemaal in ons fotoalbum.