GSF Vrasene
RecreantentornooiHamme

Recreantentornooi Hamme

Op zondag 8/10/2023 vond in Hamme het jaarlijks recreantentornooi voor volwassenen plaats. Met een mooie opkomst van zeven duo’s zakte onze club af naar Sporthal Meulenbroek.

Na heel wat spannende wedstrijdjes in de hoogste reeks van dubbel gemengd behaalden Hanne en Maarten de vijfde plek.

Omdat Jentel op het laatste moment helaas geblesseerd moest afzeggen voor het tornooi, speelde Jana iedere wedstrijd met een andere mannelijke partner van GSF Vrasene. Zo behaalde ze uiteindelijk de vierde plek in reeks 3 van dubbel gemengd.

Tamara en Davy werden knap tweedes in reeks 4 van dubbel gemengd. Zij vormden zo het enige ploegje van onze club dat een podiumplaats kon bemachtigen.

Yenthl en Nick vielen na heel wat spannende wedstrijdjes net naast het podium in reeks 5. Ze eindigden op de vierde plaats. In diezelfde reeks behaalden Galena en Roan de zesde plek. Het tornooi in Hamme was voor deze jonge leden hun eerste tornooi bij de volwassenen.

Bij de discipline ‘dubbel heren’ hadden we twee deelnemende duo’s: Sander en Jelle (reeks 1) en Jason en Thibault (reeks 2). Beide ploegjes behaalden de vierde plek in de spannende herenreeksen.

Proficiat aan alle deelnemers en bedankt BC Haminton85 voor de goede organisatie!