GSF Vrasene
Trainersgroep breidt uit

Trainersteam breidt uit

Zoals jullie weten is GSF Vrasene ‘meer dan een badmintonclub’. We doen al jaren ons best om naast toffe trainingen ook tal van leuke activiteiten en evenementen te organiseren. Om evenementen als de jaarlijkse spaghettiavond en het familietornooi tot een goed einde te brengen, kan ons trainersteam gelukkig altijd rekenen op heel wat enthousiaste (jeugd)leden als extra helpende handen. GSF Vrasene ontving trouwens net voor het vierde jaar op rij het ‘BEST-label’. Dat is het hoogste kwaliteitslabel voor jeugdsport dat uitgereikt wordt door Gezinssport Vlaanderen. Onze club groeit nog steeds ieder jaar en om er zeker van te zijn dat we in de toekomst nog steeds een bruisende sportclub kunnen blijven, hebben we besloten om enkele jeugdleden de kans de geven om zich te bewijzen als hulptrainer.

“We waren al een hele tijd aan het denken welke leden in aanmerking zouden komen om op termijn ons trainersteam te versterken. Deze vier jeugdleden stonden dus al even op onze radar. Omdat we veel enthousiaste leden hebben die altijd staan te springen om te helpen, was het geen gemakkelijke keuze maar ik ben ervan overtuigd dat Marie, Jason, Nicola en Tibault elk op hun eigen manier een grote meerwaarde zijn voor GSF Vrasene.”

Nick Drieghe – voorzitter

Naast de huidige structuur die bestaat uit een bestuur en trainers, zal vanaf nu nog een derde categorie toegevoegd worden: de hulptrainers. Deze hulptrainers zullen niet onmiddellijk zelfstandig training moeten geven maar zullen af en toe assisteren. Ze zullen hoofdzakelijk ingezet worden bij de jongste leden op zaterdag. Daarnaast krijgen ze ook de kans om hun steentje bij te dragen aan de organisatie van onze evenementen en tornooien. Verder kunnen ze ook nieuwe frisse ideeën aanbrengen voor onze clubwerking. Op deze manier maken ze kennis met alles wat er achter de schermen gebeurt en kunnen ze veel bijleren.

“Ik ben ervan overtuigd dat we een heel goede keuze gemaakt hebben met Marie, Jason, Tibault en Nicola! Ze staan met veel enthousiasme te springen om hun engagement binnen de club op te nemen. Niemand van hen twijfelde ook maar één seconde om “ja” te zeggen op onze vraag of zij ons team wilden komen versterken, dan weet je meteen dat we kunnen spreken over vier leden met de juiste ingesteldheid die we zochten. Ik heb heel veel vertrouwen in deze nieuwe lichting!”

Maarten Drieghe – jeugdcoördinator

 

Hieronder kan je onze nieuwe hulptrainers leren kennen:

Marie

“Hey, ik ben Marie en ben 15 jaar. Ik ben dit jaar begonnen aan mijn 6de jaar badminton en doe dit nog steeds met evenveel plezier als toen ik begon. Ik volg de richting wetenschappen wiskunde op Berkenboom humaniora. Naast badmintonnen heb ik 5 jaar geturnd, 4 jaar gedanst en speel ik al een aantal jaar piano. Voor mij voelt ‘den badminton’ aan als een tweede familie en ik ga ervoor proberen zorgen dat de badminton ook voor jullie als familie kan aanvoelen. We maken er samen een sportief maar vooral heel leuk jaar van!!”

Jason

“Hallo allemaal! Ik ben Jason. Ik ben 17 jaar en ik badminton al sinds 2014. Ik ben blij dat ik vanaf nu aan jullie training mag geven. Voor de rest kijk ik graag voetbal en ga ik veel fitnessen. Ik wil dat er plezier gemaakt kan worden en dat we leuke trainingen beleven. Tot binnenkort!”

Tibault

“Hallo, ik ben Tibault en ben 16 jaar. Ik badminton ondertussen 5 jaar. Ik studeer economie-wiskunde op Sint-Maarten-bovenschool. Naast badminton speel ik al 8 jaar gitaar. Mijn favoriete voetbalclub is SK Beveren. Naast het volgen van verschillende sporten als liefhebber, probeer ik zelf ook voldoende te sporten. Ik ben optimistisch ingesteld en enthousiast. Ik hoop mijn enthousiasme op jullie over te brengen.”

Nicola

“Hallo allemaal. Mijn naam is Nicola, ik ben 16 jaar jong en badminton is al geruime tijd mijn grote passie. Wanneer ik niet badminton, kun je me vaak vinden met een gitaar in mijn handen. Naast mijn liefde voor badminton en gitaar, geniet ik in mijn vrije tijd van de spanning van voetbal en wielrennen. Ik sta ook altijd klaar om onze Belgische helden in andere sporten vol enthousiasme aan te moedigen. Tot op de training!”