GSF Vrasene
Jeugdtornooi Niebali 2023

Zondag 19 november was een drukke tornooidag voor onze club. We namen zowel deel aan het jeugdtornooi in Nieuwkerken als het tornooi in Destelbergen. Lees hier het verslag van beide tornooien.


Jeugdtornooi Niebali

Op zondag 19 november vond het eerste jeugdtornooi van dit seizoen plaats. Elf duo's van GSF Vrasene zakten af naar Nieuwkerken om het beste van zichzelf te geven. 


De spannende hoogste reeks bestond, op 1 ploegje na, volledig uit leden van GSF Vrasene. Uiteindelijk waren het Jason en Sem die het sterkste team bleken te zijn.


In de tweede reeks zag het er lang naar uit dat Lukas en Lars de eerste plaats zouden behalen maar in de laatste wedstrijd gaven ze de overwinning nog nipt uit handen.


In reeks vier bleken de zusjes Nina en Nanou een maatje te sterk voor de tegenstanders. Ze verloren slechts 1 set en behaalden zo knap de eerste plaats!


In reeks vijf verloren Ilyas en Beau zelfs geen enkele set. Ook zij namen een mooie beker mee naar Vrasene.


Mathijs en Gust vormden het vierde ploegje van onze club dat met een beker naar huis mocht gaan. Zij wonnen reeks 8.


Proficiat aan al onze enthousiaste leden om er weer een sportieve namiddag van te maken! We willen ook graag iedereen bedanken die voor onze leden kwam supporteren en we bedanken uiteraard ook Badmintonclub Niebali voor de goede organisatie!


RESULTATEN


Reeks 1

Jason en Sem: 1

Tibault en Nicola: 2

Maxim en Lander: 3

Galena en Roan: 5


Reeks 2

Lukas en Lars: 2

Hannah en Nore: 4


Reeks 3

Antoon en Brent: 4


Reeks 4

Nina en Nanou: 1


Reeks 5

Ilyas en Beau: 1


Reeks 8

Gust en Mathijs: 1


Reeks 9

Fran en Nore: 3


Recreantentornooi Destelbergen

Op dezelfde dag vond ook het recreantentornooi voor volwassenen van Destelbergen plaats. GSF Vrasene werd door één ploegje vertegenwoordigd in de discipline 'dubbel gemengd'. Hanne en Maarten hebben onze clubkleuren met glans verdedigd en behaalden een zeer knappe eerste plaats in reeks 2. Ze deden dit zonder ook maar één wedstrijd te verliezen!


Tornooien  19/11/2023