GSF Vrasene
Trainers

“Hallo iedereen! Ik ben Stijn, ik badminton al vele jaren en heb ook al enkele seizoenen als zaterdagtrainer achter de rug. Voor mij is plezier maken het belangrijkste op de training maar er mag ook wel eens gezweet worden. In mijn vrije tijd houd ik van hardlopen en films kijken. Tot binnenkort!”

Stijn Salden - Trainer

Sander De Pauw - Trainer

“Hey, ik ben Sander. Ik speel al 8 jaar badminton en ben nog lang niet van plan om te stoppen! Mijn 3 motivatiewoorden zijn: happy, strong en healthy. Ik vind het belangrijk dat er op elke training veel plezier wordt gemaakt en dat er goed wordt gelachen. Ik kijk ernaar uit om training te geven aan jullie en jullie dingen aan te leren uit mijn ervaring. Ik sta altijd open voor ideeën die eventueel in de trainingen toegepast kunnen worden.

We maken er een topjaar van!”

Jentel Drieghe - Trainer

“Hallo allemaal. Ik ben Jentel. Ik ben 20 jaar en ik zal dit seizoen aan mijn tweede jaar als trainer beginnen. Zelf speel ik al 14 jaar badminton. Naast badminton ben ik ook trainer bij de GU 11 van FC Bosdam Beveren, ski ik, geef ik skilessen en ben ik monitor bij Kazou. Voor de rest studeer ik lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie aan HoGent. Ik zal er tijdens de trainingen voor zorgen dat er zeker eens gelachen kan worden en dat er op de tornooien hopelijk veel bekers gewonnen kunnen worden 😉”